PB056639

Tänään on suomalaisen musiikin päivä. Meillä on  säveltäjiä Sibeliuksesta Saariahoon, oopperalaulajia, viulisteja, sellistejä, pianisteja, kapellimestareita, orkestereja, yhtyeitä – pelkästään klassisen musiikin alueella häkellyttävä määrä kansainvälisesti arvostettuja muusikoita – viihdemusiikista puhumattakaan. Olen saanut elää sekä itse että perheenä klassisen musiikin maailmassa. Tässä elämänvaiheessa voi jo tunnustaa, että ehkä enemmän kuin mikään muu taiteen laji musiikki on henkisesti ravinnut minua, vaikka kirjallisuus ja kuvataiteetkin ovat lähellä sydäntä. On ihanaa olla jäsen musikaalisessa perheessä. Viimeksi itsenäisyyspäivän lounaalla Vaarilassa vetäisimme Maamme-laulun ja Finlandian spontaanisti koko poppoolla. Eläköön suomalainen musiikki ja suomalaisten kotien musiikki!

Kortti tuokoon tervehdyksen kaikkiin koteihin, joissa musiikkia joku rakastaa ja harrastaa!

  • Eläköön suomalainen musiikki ja monenlainen musiikki. Minullakin on neljässä eri paikassa kotona radiot,ja eri kanavilla,joita kuuntelen kun kotityö on siinä huoneessa. Naapurin iäkäs rouva kertoi, että pitää koko päivän radiota auki kahdessa eri huoneessa.Hän sanoi musiikin ja puheen poistavan myös yksinäisyyden tunnetta.

    Kommentin jätti pirkko · lauantaina 8. joulukuuta @ 14:10

  • Pirkko, mainio idea tuo eri radiokanava kussakin huoneessa. Radio on siitäkin hyvä kaveri, ettei se estä puuhailua vaatimalla asettumista katsomaan tai kuuntelemaan. Ja musiikki tekee ihmiselle hyvää, kun voi valita mieluisinta.

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 9. joulukuuta @ 01:02

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.