PC026088

oven joulukranssi sai valonsa, lyhdyissä tuikkivat iltaisin oikeat liekit. pihaportaalle tekee mieli sadan vuoden itsenäisyyden kunniaksi sytyttää iloinen roihutuli. otan esiin viimejoulun korteista kauneimman. itsenäisyys on sitäkin, että kukin voi kukkia omalla kukalla. 

PS Kortin mukana menee kolmen tyttären ystäväperheen luo lämpimät juhlailon toivotukset.

  • Kiitokset ja terveiset täältä toiselta puolen kaupunkia. Tontulla riittää töitä kun etsii kolmen tyttären lastenlapsille lahjoja. Mukavaa puuhaa, mutta pitää aloittaa ajoissa. Nyt kaikki alkaa olla valmista. Joulukalenterisi on kiinnostava ja hauskakin.

    Kommentin jätti pirkko · torstaina 14. joulukuuta @ 16:55

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.