P5109135

Ajelimme kotiin illansuussa. Säätä mahtui muutaman sadan kilometrin matkalle; harsopilvenkevyitä lumituprahduksia, keväänsinisen peittävää vanutäkkiä, auringon säteiden ja metsän varjojen leikkiä tiellä. Ja parasta kaikesta, kymmenittäin lintujen hulmuavia auroja taivaan sinessä matkalla pohjoiseen. Ah, kevät!

  • Ah, kevät! Niin se on! Kiitollisuus valtaa mielen, että saa kokea jälleen kevään. Ja viedä, vaikkakin loppukeväästä, pikkupakkasen kestäviä kukkia kuolleiden läheisten haudoille. Kutsua muistoissa mukaan kevääseen.

    Kommentin jätti pirkko · maanantaina 17. huhtikuuta @ 17:54

  • Olette ehkä olleet kesämaillanne, arvaan. Sen maiseman tuttuudesta tulee teille ihan oma sykähdyttävä kevätfiilis.

    Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 22. huhtikuuta @ 14:17

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.