Kevätväsymyskö? Mikä se on! Ainoako olen, joka kokee energiakohmeen sulamisen virtoja tähän aikaan vuodesta, varsinkin pitkältä tuntuneen talven taituttua. Jaksaminen ei entisestään kummene, mutta pihapuuhat, ikkunainpesu ja talvigarderobin tuuletus pois kesävaatteiden tieltä kutittelee. Sain mobilisoitua Toiseni autoineen huoltoaseman pesuautomaattiin ja imuroitua puhtaan auton vielä sisältä. Kotipihassa homma viimeisteltiin kostealla pyyhkeellä ja lattiasuojusten pesulla.

Yhtä juttua vain ihmettelen, joka kerran kun yritän imuroida pestyn auton, huoltiksen imuri on rikki. Tänään myymälän työntekijä tuli valitettuamme purkamaan vanhat teipit ja yhdessä laitettiin uudet. Hän huokasi alistuneena: yleensä ei monta päivää mene, kun joku käy viiltämässä imurinletkun poikki. – Minkälaisessa maailmassa nykyään eletään, ihmettelen. Panisitte edes seinään kameran ja tekisitte RI:n joka kerran. Auttaisiko sekään?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.