Aattoiltana kaikki Stadin vappuilijat tungeksivat tällä kertaa Kansalaistorilla, nääs Manta ei ollut tavattavissa, ei oikein kunnossakaan. Ikä se painaa jo hänelläkin. Pissismummo ja Toinen eivät enää ole vappuiluiässä eikä -kunnossa, mutta provinssikaupunkinsa senioriruokalan vappubrunssilla kävivät he syömässä ja nautiskelivat kotoisasti illemmalla jalallisesta maljasta maan parasta simaa sekä rouskuttelivat tippaleipää.

Vappuiloksi ritariteiniltä rävähti mummon luuriin Ressu-gif, joka ilahdutti vaariakin. Vapunpäivän syömätarjonta näillä main todettiin lähes olemattomaksi, joten omasta jääkaapista löytynyt annos ’välimeren kyljyksiä’ ja itse tehty salaattiannos sai kelvata lounaaksi. Ilmapallojen puhkuminen ja serpentiinien levittely mukailoksi unohtui. Missä lie lakitkin. Vappuiloksi riitti kevään merkit pihassa ja metsäpoluilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.