Heippa lähimmäiset! P.Mummo on omakohtaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneena kansalaisena tänään perustanut uuden Hyvinvointialueen, jonka piiriin kuuluu hänen itsensä lisäksi P.Kaveri, joka asuu samassa osoitteessa. IHHVA:n postiosoite ja kotipaikka on salainen syystä, että Mummon terveydentila ja sen itsehoito on tästedes omalla vastuulla eikä rasita Yhteiskunnan uppoamaisillaan olevan velkalaivan syväkyntöisiä resursseja, mikäli Mummosta riippuu. Hän itse ilmoittaa täten, että syvästi pettyneenä Yhteiskunnan tarjoamiin niin kutsuttuihin hyvinvointialuepalveluihin on hän päättänyt irtisanoutua kaikista jonoista, joihin hänet on pantu odottamaan ns. hoidon toimeenpanoa jossain tuntemattomassa tulevaisuudessa. Sisuuntunut P.Mummo päättää tykönäns olla enää häiritsemättä Yhteiskunnan hyvinvointialueen hyvinvoivia lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa, veroviranomaisia ja poliittisia päätöksentekijöitä henkilökohtaisilla murheillaan. On hän myös päättänyt olla syyllistymättä ja uhriutumatta Yhteiskunnan velkalaivan uppoamisesta, vaikka syytä kovasti eritoten mummoikäisten kansalaisten kontolle on tarjottukin. Voikaa hyvin kaikki, jotka vielä voitte hyvin! So long!

  • Samanlaisia ajatuksia on minullekin tullut mieleen. Että pysyn täällä syrjäkulmalla omissa oloissani kunnes minut löydetään. Paikallinensotevaltuusto on kyllä tehnyt rohkean liikkeen: eivät ole hyväksyneet konsulttien yleistä ehdotusta lähipalvelujen lopettamisesta, vaan keksivät uusia keinoja selvitä. Tarkoitus olisi vähentää erityissairaanhoidon kustannuksia huoltamalla alkupalveluja toimiviksi.

    Kommentin jätti Annikki · maanantaina 16. lokakuuta @ 11:33

  • Näyttää siltä, että eriarvoisuus käy näissäkin asioissa yhä ilmeisemmäksi maan eri kolkissa asuvien kansalaisten välillä. Pääkaupunkiseutu, josta omat kokemukseni ja monien lähiystävien kokemukset ovat koostuneet, on tuottanut asukkailleen sotepalveluissa isoimmat pettymykset. No, ihminen sopeutuu, mutta mielialat ja tulevaisuudennäkymät eivät ole valoisat.

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 16. lokakuuta @ 19:53

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.