Huhtikuun viimeinen arkiviikko kuopii pohjiaan. Kuukaudelle varattu kustannuseräkin alkaa olla nautittu. Odotellaan siis seuraavaa eläkepäivää, joka vapun kunniaksi tulee päivän myöhässä. Kotimaisessa kulttuurissa vapulla on aattokuvionsa kuten joululla ja juhannuksellakin. Toivottavasti kevätiloa riittää vapunpäiväksikin!

Tällä viikolla tormennuimme sopivasti juuri ennen sadeöitä haravoimaan pihan talven jäljiltä. Nyt pääsee uusi kasvu vauhtiin, kunhan viileän jakson jarrutus on ohi. Odottelen vielä sitä kipinää, joka saisi ryhtymään ikkunoiden pesuun. Puuha ei sinänsä ole vastentahtoista tai raskasta, mutta ryhtyminen vaatii tietyn energiapulssin.

Iloista kevään juhlaa kaikille!

 • Onnesta huokaisin ja vedin syvään henkeä, kun oli muutama aurinkoinen päivä, mutta jo uloshenkäisyssä katse osui ikkunoihin.
  Eiköhän sitä vielä jaksa ikkuna ja päivä kerrallaan tuosta urakasta selvitä.

  odottelen vielä lämpöisempiä ilmoja, etten vilustu.

  Kommentin jätti tuulamummo · lauantaina 29. huhtikuuta @ 21:53

 • Hurraa, hurraa, hurraa, valo, lintujen laulu ja kukkaset!

  Kommentin jätti pirkko · sunnuntaina 30. huhtikuuta @ 09:36

 • Kiitos Tuula, kun muistutit tuosta: ”ikkuna ja päivä”. Meillä Toinen liittyy yleensä puuhaan, jos malttaisin ottaa sen edes keittiö + olkkari ja toisena päivänä makkarit – systeemillä. Hänen mukaan saamisensa on kuitenkin tärkeää, myös itsensä kannalta.

  Ja Pirkko, kevätvalo on, vaikka pilveilisi, linnut ja kukat ovat, viileinäkin päivinä!

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 30. huhtikuuta @ 11:50

 • Olen huomannut monessa paikassa, että nuorempi väki ei niin piittaa ikkunanpesusta, vaikka harmauden näkee. Me olemme tottuneet kevätpesun vaateeseen, vaikka ikkunat näyttävät puhtailta. Pesin siis pari ikkunaa. Vähän kerrallaan, niin ryhtyminen on helpompaa.

  Kommentin jätti Annikki · maanantaina 1. toukokuuta @ 18:46

 • Näin on. Ehkä voi ajatella, että vanhempain silmissä sitä häikkää on jo sen verran, että sitä koettaa parantaa vaikka ikkunalaseja pesemällä.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 2. toukokuuta @ 13:48

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.