Tässä eräänä päivänä, kun aurinko kutsui ulos, sovimme vuosien takaisen ystävän kanssa metsäkävelystä. Hän oli aiemmin ilmoittanut tulleensa talveksi miehensä kanssa etelään, lähemmäs lapsiaan. Samassa kaupungissa nyt odottelemme talven tuloa ja hengittelemme marraskuun pimeitä iltoja ja öitä. Tuli häikäisevän valoisa päivä, ja sovimme: lähdetään metsäkävelylle. 

Näillä main pikkukaupungin metsiköt eivät ole laajoja, mutta kävelijöille niitä on riittämiin. Syysmärkiä polkuja emme voineet kovin syvälle kulkea, valittiin golfkentän reunan leveä, kova ja kuivapohjainen tie. Sen päässä on myös kentän huoltorakennus, jonka terassituoleissa saattoi istua hetken levähtämässä. Ystävyyden päivityskeskustelussa vierähti kolmatta tuntia. Kummallakin oli tilaa kertoa tärkeimmät tapahtumat ja jakaa tämänhetkisen elämänsä värit.

Niin on, että luottamuksellinen vuorovaikutus on ystävyyden ydintä. Se, ettei tarvitse arastella kertoa omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan eikä ihmetellä toisen kertomia. Sielunsisaruutta on riittävästi.

 • Onhan täällä Kolmannessa huonbeessa elämää! Puhelimeni on näyttänyat Not found tai vastaavaa viime aikoina, kun olen koputellut ovelle mobiillin kutta. Täällä kannettavassa kaikki on kunnossa!
  Iän myötä ystävien merkitys on kasvanut, etenkin pitkäaikaisten, mutta uudempienkin. Elämässä on tilaa ja tarcetta ystäville ja elämän jakamiselle heidän kanssaan.

  Kommentin jätti Annikki · perjantaina 4. marraskuuta @ 11:55

 • Elämää on. Molemmat digit on olleet telakalla taannoin; Kuopus päivitti blogialustaani (World Press) samaan aikaan kun Toinen metsästi minulle uutta puhelinta ja siirteli siihen muistitikulta entiset sisällöt. Vanha meni kiertoon, joten se piti tyhjentää.
  En edelleenkään pääse kommentoimaan blogiasi, koska jostain syystä google-tunnukseni ei kelpaa siellä. Viimeksi kun yritin anonyyminä, sekään ei mennyt läpi. Täältä sinne päin hiljaisuus siis jatkunee, mutta luen kyllä aina kun päivität omasi.

  Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 5. marraskuuta @ 13:45

 • Sepä kumma, kun minulla ei ole sitä googlevaatimusta. Ainakin kannettavassa näkyy se viestikohta edelleen alussa. Kai se toimii?

  Kommentin jätti Annikki · lauantaina 5. marraskuuta @ 20:33

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.