Putous putoaa. Vaikka Christoffer on sympaattinen juontaja, vitsikkäiden hahmojen vitsikkyys alkaa olla vedellä jatketun vellin luokkaa. Olen toki ohjelmaa seurannut siksikin, kun isompien lastenlasten putoushahmojen matkimiskyky on mahtava ja mielipidettä löytyy, niin pitää mummelinkin jotain mieltä olla.

Uudeksi hauskuutusohjelmaksi koeponnisti ensin Tanhupallo, muinainen hahmokisan voittaja. Se oli varmaan liian kilttiä huumoria ajan henkeen. Voi myös olla, ettei Kiti Kokkonen halua iän kaiken esittää pullerolasta. Kova on huumoripläjäysten tarve tänä aikana, kun pandemiakin jo rupsahtaa, ja sodan kirvoittamat putinvitsit enempi harmittavat kuin naurattavat.

Niinpä Joonas, tuo innokas huumorialan yrittäjä, on kavereineen lanseerannut julkkisten kinttuja roustaavan rakkikoiraohjelman (Roasting). Mitäpä ei tekisi televisionäkyvyyden eteen hän. Pissismummo, joka tämäisenä talvena on viimein herännyt pandemiakoomasta, tarttui tietysti ilahtuneena haasteeseen. Tässä tuoreimmat kommentit ekajaksolta. – Mitä tää nyt on. Onko sota loppunut viimen? Taustanaurettu standupyleisö ja jokapaikan julkkisnaamat valtakunnan tv-huumorista ovatki puuttuneet. Onko tosi hauskaa nälviä toista ihmistä? Tuollaisesta kaverista hankkiutuisin kohtsillään kauemmaksi, joka ei erota leikinlaskua ja ilkeilyä toisistaan. Pitäkää tunkkinne.

 • Kyseinen Joonaksen paljon mainostetun viihdeohjelman ns. huumori iski tajuntaan kuin mätä raato. Voiko tv-viihde päästä enää alemmas? Voiko katsojien aliarvostus enää lisääntyä? Se selvinnee jos jaksaa katsoa. Minä en jaksa. Enkä halua.

  Kommentin jätti erakko · maanantaina 25. huhtikuuta @ 16:30

 • Huumorintaju on jokaisella omanlaisensa. Yleisöäkin näytettiin sen verran, että toiset nauroivat hereästi, toiset väkinäisemmin. Vaivaannuttavaa katsottavaa minusta.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 26. huhtikuuta @ 19:13

 • Ensimmäistä kertaa Putouksen historiassa, en tänä vuonna seurannut ohjelmaan. Jotenkin kyllästyin. Toki yhtenä syynä oli nelosen Farmi-ohjelma joka tulee samaan aikaan. Joonaksen ohjelmakin on jäänyt katsomatta, mutta ihmeisesti en ole paljon menettänyt.

  Kommentin jätti seita · torstaina 28. huhtikuuta @ 20:20

 • Todellakaan et. Vaikka kuinka ajattelis, että mukava, kun saavat näyttelijät töitä (Putous) ja leipää, ja että joku tästäkin huumorista tykkää, kyllästyspiste tulee vääjäämättä. Mutta ilkeily ei ole huumoria – se on aikuisten koulukiusaamista. Ilkeilyn kohteiden ilmeet kertovat, että työstä käy nauraa, kun itseä ivaillaan.

  Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 30. huhtikuuta @ 12:33

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.