Yle-Areenasta löytyy kolmiosainen vankiladraamasarja. Äidinkielen opettaja (Sean Bean) on ajautunut alkoholiriippuvuuteen ja ajaa humalassa nuoren pojan kuoliaaksi. Tajutessaan tilanteensa, hän pakenee paikalta. Kotona hän kertoo vaimolleen asian ja vaimo pakottaa hänet ilmoittautumaan poliisille, minkä mies tekeekin. Vankila ei ole sivistyneelle ja pohjimmiltaan hyväntahtoiselle yhtään helppo paikka, kaikenlainen kaupankäynti, väkivalta ja kiristys rehottavat. Tunnollisen ja arvostetun vanginvartijankin (Stephen Graham) moraali joutuu koetukselle, kun toisessa vankilassa olevaa omaa poikaa uhataan. – Ei mitään mieltä ylentävää katsottavaa, mutta herättää paljon ajatuksia. Mitä tekisin itse noissa tilanteissa? Ei tee mieli tuomita, kun ymmärtää henkilöiden taustoja. Niin vähästäkin voi olla elämän suunta kiinni. Vankilatuomion kärsimistäkin raskaampi voi olla oman syyllisyyden taakka.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.