Tänään kuuntelimme radiomessua Vaasasta. Kauneimmat joululaulut -vihkosesta laulettiin, niitä tuttuja, jotka osaa ulkoa ilman vihkoakin. Mitään oleellista ei puuttunut: oli raamatun tekstit, saarna, uskontunnustus, Isä meidän ja läsnäolleille ehtoollinen. Keskustelimme siitäkin, miten turhilta moneen kertaan toistuvat, kaavamaiset vuorotervehdykset tuntuvat, kun ne nyt oli jätetty yhteen ainoaan, tuntui kokonaisuus ilmavammalta ja luontevammalta.

Päivä on ehtinyt iltaan. Viikko jouluun enää. Se tuntuu siinä, että kotona leijuu piparintuoksu. Tulevan viikon jokaiselle päivälle on mielessä yksi hoidettava juttu. Sitten rauhoitumme omaan jouluumme ja tapaninpäivänä tapaamme isoja ja pieniä lapsia, jos Luoja suo ja terveystilanne sallii. Kiirettä ei ole eikä mitään pakollisia kuvioita.

Hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille.

  • Terveiset täältä Ukrainasta. Pitkän harkinnan jälkeen päätimme lähteä tänne pitkästä aikaa. Nyt seurataan uutisista ja UM:n tiedotteista, tuleeko äkkilähtö kotiin.
    Piparintuoksu leviää täällä Lasten lähetystön Kaverikodissa tänään, kunhan lapset tulevat koulusta ja päästään leipomaan.

    Kommentin jätti Oili · tiistaina 21. joulukuuta @ 10:54

  • Siunausta ja varjelusta matkallenne. Antakoon se hyvän joulumielen sekä lapsille että teille itsellenne.

    Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 21. joulukuuta @ 22:30

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.