Pihan viimeiset, kohmeiset kukat pakkasyön jäljiltä. Ulos unohtuneet isot crocsit, joissa helisevät jäähileet. Korjaan viimeisen puutarhatuolin talviteloilleen vajaan. Toinen ripustaa ovipieleen kynttilälyhdyn. Aurinko käy näkyvissä, vaikka enimmäkseen pilvehtii. Sunnuntailounaaksi on karitsan paahtopaistia, rosmariinin ja valkosipulin tuoksu huumaa.

Olemme viikonloppuna eläneet vahvasti mukana lasten ja nuorten sellokilpailua Porvoossa, itse en kyennyt paikalle, mutta Toinen meistä oli kannustusjoukoissa. Pojanpoika siellä soittamassa, selvästi innoissaan, niin kuin vain teini voi olla, kun johonkin heittäytyy täysillä. Palkintoja jaettiin kolmessa ikäluokassa edistyneimmille. Onnea jokaiselle, joka on ponnistellut hyvän musiikin myötä soittotaitonsa kehittymisen eteen. Onnea voittajille ja kiitos opettajille, vanhemmille, isovanhemmille ja kannustusjoukoille. Kiitos tapahtuman järjestäjille, teitte hyvää työtä tukiessanne lasten ja nuorten hyvää harrastusta tänä vaikeana aikana.

Arki tulee aina uskollisesti viikonlopun jälkeen ja elämä palaa tuttuun uomaansa. Selkäjumppaa, metsäkävelyä, Haavikko-kirjan urakointia, kuoroa, pyykinpesua, Chesapeake Shoresin viidettä kautta…

 • Ai sinäkin katsot Chesapeake Shoresta. Joka viikko odotan uutta jaksoa, mutta loppuikohon se viides kausi kymmenenteen osaan kun tällä viikolla ei tullut uutta. Jännään paikkaan jäi.

  Kommentin jätti seita · torstaina 28. lokakuuta @ 09:13

 • Muistaakseni suosittelin täällä blogissa tuota sarjaa sen ensimmäiset kaudet katsottuamme. Tykkäsin kovasti monesta syystä, mm. siksi, että siinä ei tehdä yhtään murhaa ja että maisema on herttaisista herttaisin. Sarjan ihmisille tapahtuu kaikenlaista, mitä oikeillekin ihmisille tapahtuu. Tietty ’amerikkalaisuus’ ei pahasti häiritse. Viides kausi loppui juuri sillä tavalla kuin silloin lopetetaan, kun aiotaan jatkaa sarjaa.

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 28. lokakuuta @ 21:23

 • Hyvää aikaa, kun elämä kulkee tuttua uomaansa, on kohokohtia ja levollista käyntiä. Sellaista juuri kaipaa, kun tulee muutosaikoja, joita ei ole tilannut.

  Kommentin jätti Annikki · torstaina 28. lokakuuta @ 16:01

 • Koronavuosien tilinpäätös omalta osaltani on: en palaa kaikkeen, mitä ennen tätä jaksoa harrastin. Huomaan viihtyväni tässä rauhallisessa elämässä, jota elämme. Kun tulee tarve muutokseen, tehdään se sitten, muuten on hyvä näin.

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 28. lokakuuta @ 21:25

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.