Että onkin taas suomalaisen mediakentän lempimato kaivettu politiikan kukkamaasta: kateus, kateus ja kateus. Että pääministerin perhe on syönyt oikein aamiaista valtion laskuun. Nuori perheenäiti painaa pitkää päivää näiden hyväkkäiden ja yhteisen etumme eteen, mutta mikään ei riitä. Aikaa pitäisi irrota vielä aamupuuron keittoon ja kaupassa juoksuun. Jossain välissä ois hyvä ehtiä vähän nukkumaankin, että jaksais painaa. Tuleeko kiitosta, no ei nyt sentään – samaa nurjamieltä, arvostelua ja kateus, kateus, kateus. Onko nostettu politiikan ukkokerhojen konjakeista ja viskigrogeista tämmöistä elämää, ei tasan ole. Senhän nyt jokainen ymmärtää, että NE kuuluu luontaisetuuksiin vallan kammareissa.

  • Samaa mieltä! Väärinkäytöksiä pitää vahtia, mutta melkein ympärivuorokautisen työn tueksi tämä etu on tarkoitettu. Toivotaan, että palvelu jatkuu, vaikka muuttuisi kun verolliseksi. Saman tien voisi käydä läpi yleensä poliitikkojen edut, esim. edustusmäärärahojen käyttö.

    Kommentin jätti Annikki · keskiviikkona 2. kesäkuuta @ 10:33

  • No tuskin pääministeri käy kotona lounaalla, onhan kansliassa ruokala niin ministereille kuin henkilökunnallekin. Ja lapsi varmaan aterioi päiväkodissa.
    Viimeistään valtion tilintarkastajat syynäävät kuitit sun muut.

    Kommentin jätti tuulamummo · keskiviikkona 2. kesäkuuta @ 11:56

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.