Nämähän meillä katsotaan, ainakin Toinen meistä katsoo. Liityn katsomoon viimeistään Suomi-pelien aikaan. On jännitettävää, joukkueessa on 14 pelaajaa, jotka ovat ensi kertaa näissä skaboissa. Kokemuksesta tiedetään, että joukon on löydettävä melko nopeasti yhteiset sävelet ja ryhmähenki, kansainvälisen tason tähtipelaajia joukkueeseen ei nyt kuulu. Tsemppiä!

USA-ottelu alkoi vauhdikkaasti ja ensimmäinen erä näytti mikä on meininki. Vähän alkoi ärsyttää Mertsin selostus, hän kun tuntui olevan pitkin matkaa sitä mieltä, että USA on vahvempi. Meidän oletuksemme kyllä oli lähtökohtainen tasaveroisuus. Molemmat joukkueet pitivät huikeaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita syntyi puolin ja toisin, mutta maalitilit aukesivat vasta toisessa erässä ja ylivoimalla. Erä päättyi Suomelle 2-1.

Kolmas erä toden sanoi. USA pyöritti rajusti Suomen puolustusta kuudella kenttäpelaajalla kolme viimeistä minuuttia, maalivahti poissa häkiltä. Tasoitusmaalin yritys oli ankara, mutta urheasti puolustettiin ja maalivahti Olkinuora oli mies paikallaan. Siniristilippu nousi ja Maamme soi.

  • Minä liityn katsomoon vasta loppukahinoissa jos niitä tulee Suomen osalta. Alkupelit seuraan lehtien ja tv:n uutisoinneista.

    Kommentin jätti seita · sunnuntaina 23. toukokuuta @ 16:03

  • Niin olen itsekin usein tehnyt, mutta eläkevuosina, kun ajasta ei ole niin pulaa, on tullut seurattua useampia Suomi-pelejä kisan alusta asti. Siinä näkee joukkueen kehittymisen ja onko mitalipeleihin ainesta.

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 23. toukokuuta @ 17:50

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.