Saimme vinkin, että HUS:n alueella aletaan jakaa rokotusaikoja uudelle ryhmälle ikäihmisiä. Toinen meistä otti asiakseen metsästää ruuhkaisille ajanvaraussivustoille pääsyä sillä välin, kun minä hoitelin normaaleja maanantaihin kuuluvia kotiaskareita. Tunteja hänellä siinä meni, mutta niin vain saatiin tälle päivälle ajat kummallekin. Saman tien toisen piikin aikavaraus annettiin kesäkuun alkuun.

Olimme ehtineet jo murehtia tiedotuksen sekavuutta. Kotikaupunkimme koronainfosivusto tuntuu juuttuneen yli 80-vuotiaiden rokotuksiin. Luulimme olevamme riskiryhmää sekä iän että muutaman diagnoosin vuoksi, mutta rokotusta seiskakymppisille luvattiin vasta ”myöhemmin keväällä”. Kotikaranteeniin ja suojatoimiin täällä on jo totuttu, niillä mennään rokotettuinakin edelleen niin kauan kuin rajoitukset ovat voimassa.

  • PS. Yöllä lievää särkyä olkavarressa. Aamulla alkoi päänsärky. Tehokas piikki.

    Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 11. maaliskuuta @ 12:37

  • Mies sai ensin, sitten minä ja toinen rokotus vasta toukokuussa. Maskien kanssa tässä elellään.

    Kommentin jätti tuulamummo · perjantaina 12. maaliskuuta @ 17:37

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.