Normaaliin tapaan soljuneen lauantaiaamun keskeytti Toisen puhelimen koronavilkku. On tapahtunut mahdollisesti altistuminen koronavirukselle viime päivinä, se kertoi ja pyysi reagoimaan tietoon. Koska me olemme pääsääntöisesti kotona emmekä juurikaan tapaa muita ihmisiä näinä aikoina, enkä minä vilkutusta saanut, keskityimme miettimään, missä toinen on liikkunut yksin. Löytyi kolme mahdollisuutta: taloyhtiön asioita käsitellyt asukaspalaveri, jossa oli kaksi talon ulkopuolista osallistujaa – sekä kaksi poliklinikkakäyntiä aluesairaalassa taksilla. Kaikissa niissä Toinen on käyttänyt suojainta, kuten teemme kaupassa ja kirjastossakin asioidessa. Soitto terveyskeskuksen koronapäivystykseen tuotti tälle illalle testiajan. Testin jälkeen pitää vielä pysytellä kotona, kunnes vastaus tulee. Sinänsä mikään ei arjessa muutu, mutta tuleepahan testattua.

  • PS. Sunnuntaiaamuna tuli tieto: ei virustartuntaa.

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 8. maaliskuuta @ 09:16

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.