Sillä välin Tytti Touhukas oli pysähtynyt katsomaan ikkunasta jotakin yllättävää. Kaikkein parasta jouluna on se, jos joku yllättää sinut mukavalla tavalla – siis niin, että tulet iloiseksi ihan ……….. myöten. Nyt taisi tulla semmoinen ylläri Tytti Touhukkaalle. Mitä ihmettä onkaan ikkunan takana lumessa? Aivan oikein, eikös se olekin ………! Sellaistahan osaa soittaa, vaikka ei olisi opiskellut musiikkiopistossa päivääkään. Mistä ihmeestä joku on tiennyt, että Tytti on aina toivonut semmoista, jo monena jouluna, mutta vielä tähän asti ei ole toive toteutunut. Mutta on siinä joku toinenkin pikkuinen paketti. Se on varmaan isoveljelle, Tonttu Touhukkaalle. Mitä siinä voisi olla sisällä, sitä ei voi tietää ja toiselle kuuluvaa pakettiahan ei voi avata kukaan muu kuin saaja itse. Vai miltä tuntuisi saada valmiiksi avattu paketti? Se tuntuisi kyllä …………! Kuka nyt veljelle tai siskolle tai kaverille sellaista menisi tekemään. Yllätys menisi ihan ……….!

(Täytä puuttuvat kohdat! On monia sanoja, jotka voivat olla sopivia, mitä sinä sanoisit?)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.