Lasten musisoinnista innostuneena Tonttu Touhukas ja Tytti Touhukas päättivät hekin harjoitella jouluksi jotain musiikkia. Heillä ei ole ollut aikaa eikä mahdollisuutta opetella soittamaan soittimia, sillä soittotaito on hitaasti viikko viikolta ja vuosi vuodelta kehittyvä taito, se vaatii sitkeyttä, kun ei se tapahdu yks kaks. Sitten he keksivät, että laulaahan aina voi. Onneksi heiltä löytyi piirongin laatikosta joululaulukirja. – Mitäs lauluja täällä on, Tonttu tuumaili selaillessaan kirjaa. – Haa! Tuossa on Soihdut sammuu, kaikkiväki nukkuu. Senhän kaikki tontut osaavat, koska se kertoo meistä itsestämme, riemuitsi Tytti. – Joo! Tipe tipe tip tap, TIP TIP TAP. – Ja laulu lähti käyntiin saman tien ja Tassu, Hassu ja PikkuHau Touhukas osallistuivat ilman muuta heti laulusessioon hännät tahdissa heiluen. Joulua odotellessa parasta viihdykettä sekä soitto- että laulutaitoisille on lauleskella joululauluja. Sitä voi tehdä pipareita leipoessakin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.