Mutta kuinkas sitten kävikään. Yhtäkkiä molemmat lapset kirmasivat ikkunaan. – Minä näin vilahduksen tontusta, kiljui Soittajapoika ja ilahtui ihan kokonaan pikkuvarpaan kynttä myöten. Tytteli ei ollut ehtinyt nähdä mitään ja aprikoi siinä, mitä se merkitsee. – Saankohan tänä jouluna yhtään pakettia, huolestui hän. Mutta isoveli tiesi, että vilahdus tontusta ennen joulua on vain lapselle tai aikuiselle iloksi eikä liity joulupaketteihin mitenkään. Niin Pikkusisko rauhoittui ja päätti pitää tarkasti silmällä jäljellä olevat päivät ennen joulua, jos vaikka… Niinpä se on, että ilonpilkahduksiakin on hyvä pitää silmällä, etteivät ne livahda ohitse. Vai mitä.
(Montako päivää tänään on jouluaattoon? No niin, tietysti te tiedätte, kun olette koululaisia. Aikuisilta on turha kysyäkään.)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.