Tontut tulivat kaupungin laidalle ja jättivät hyvästit metsän väelle. Erään talon raollaan olevasta ikkunasta kuului ihania säveliä. Tontut hiipivät kurkistamaan ikkunasta mistä tuo ihana musiikki kuului. Siellä istui punaposkinen tyttönen pianon ääressä soittamassa. Tonttu Touhukas oli aivan myyty. – Miten suloinen tyttö ja miten kauniisti hän soittaakaan, hän ajatteli ja kirjoitti puhelimensa notepadiin osoitteen ja että pieni soittajatyttö tarvitsee lämpimät sukat, koska hän on paljasjaloin ja ikkunan raosta tulee varmaan vilu hänen jaloilleen. Äkkiä Tytti Touhukas sanoi: – Shhh, kuulen taustalta toisenlaistakin soittoa, onko tuo viulun ääni vai sellon? Soittajasta näkyy vain vilahdus, mutta miten kauniisti soikaan soitin, jonka ääni oli pehmeä ja laulava. – Täällä asuu toinenkin lapsi, joka tarvitsee joululahjan. Mistähän hän ilahtuisi? Tontut katsoivat toisiinsa ja jostain tuli molempien mieleen yhtäkkiä eräs juttu, jonka voisi kääräistä pakettiin soittajapojalle….

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.