Muumipeikko ja Niiskuneiti tekivät juhlanjatkotreffit ulkosalle. Havupetille he istuivat huopa hartioillaan juomaan kaakaota. Takanaan jylhä tähtitaivas, puun oksalla lyhty he sytyttivät vielä yhden yhteisen kynttilän. – Me ollaan tässä vain ihan hiljaa kahdestaan, kuiskasi Niiskuneiti. – Miten onkin ihmeen hyvä olla näin, jatkoi Muumipeikko. Tähdet humisivat hiljaa taivaankannella. Kynttilän liekin värähtely sai molemmat ajattelemaan mukavasti kutkuttavia ajatuksia tästä hetkestä ja tulevaisuudesta. Joskus puhuminen on paikallaan, joskus taas herkät ajatukset on viisainta pitää sisällään ja keskittyä kylki kyljessä istumisen lämpimään tunteeseen. Sillä tunteen sisällä ajatukset kypsyvät sanoiksi ihan itsestään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.