Kurre Oravainen sanoi tietävänsä, missä on tonttujen tupa ja lähti johdattamaan peuraa rantaa kohti. Tulivat ensin tonttujen saunalle, joka oli lämpiämässä. Peura jätti pakettinsa saunan kuistille ja livahti saman tien metsään omille poluilleen. Oravainen istahti jäälle ihmettelemään miten Tonttuvaarikin aikoi pulahtaa avantoon. Huu! Ihan hytisytti ajatuskin. Tonttu Touhukas oli jäänytkin saunan kuistille eikä uskaltanut mennä isojen kanssa avantoon. Siinä hän huomasi paketin jossa luki Tonttu Touhukkaalle. Joku oli tuonut hänelle paketin! Touhukas ilahtui ihan kokonaan varpaita myöten ja hänelle tuli yhtä lämmin olo kuin saunan löylyssä. Joku ajattelee häntä jossain!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.