Politiikan setämiehet. Tyhjänpäiväismedian toimittajat. Vallanhimoiset puoluetoverit. Kyllä räksytystä riittää ja tyhmän jankutus sen kun jatkuu. Kaikin tavoin koetetaan nyt kaivaa maata niiden alta, jotka vastuuta maan asioista kantavat. Kovin nopeasti näyttää oppositiolta unohtuneen oma osuus asioiden tämänhetkiselle tolalle saattamisessa.

Politiikka on paskanhuuruista peliä, muuhun tulokseen ei voi tulla asioita seuraava. Perusteiden asiallisuus ja kritiikin kohtuullisuus unohtuvat tuon tuostakin. Rakkikoirat nyhtävät lahkeesta ja hameenhelmasta vastuunkantajia siihen malliin, että asiallinen työskentely jo kärsii. Vaikka selität räyskimisen perusteettomaksi uudestaan ja taas, ei mene perille, ei millään.

Kansalainen ihmettelee voiko oppositiopuolue pitää päätavoitteenaan hallituksen kaatamista tällaisena aikana, kun maa on uudestaan viruskatastrofin partaalla. Ja millä perusteella: kuka sanoi jotain keväällä, mitä sanoi, mitä tarkoitti. Voi herrantähen! Aikuistukaa jo!

 • Hyvin osaat sanoittaa turhautumisen tunteet.
  Niiiiin tyhmää inttämistä ja panettelua.
  Kansanedustajia muka!

  Kommentin jätti Seija Jokilehto · torstaina 15. lokakuuta @ 22:04

 • Toinen meillä, joka seuraa somen poliittista ’keskustelua’ kertoo välillä pöyristyttäviä juttuja. Minun kiukkuni nousee jo pelkästään a-studion ohjelmien seuraamisesta. Niistäkin saa välillä yli sietokyvyn. Odotan paljon A.Saarikon liittymisestä ministerien joukkoon, hänellä näyttää olevan paitsi selkeä ulosanti, myös halua ja kykyä yhteistyöhön. Toivon todella, että asiallinen kritiikki nostettaisiin arvoonsa turhanpäiväisen rääpimisen tilalle. Kaikille vastuunkantajille terveyttä ja jaksamistahan tässä tilanteessa myös ennen kaikkea toivoo.

  Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 16. lokakuuta @ 12:59

 • Taas on viime aikoina ollut niin monta arvotonta näytelmää politiikassa, että ei enää tee mieli katsoa uutisia, tai lukea lehtiä. Kuin lapset riitelemässä hiekkalaatikolla.

  Kommentin jätti seita · lauantaina 17. lokakuuta @ 21:16

 • Sanopa muuta! Vähissä ovat opposition eväät. Eikö tosiaan mielikuvitus riitä muuhun?

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 18. lokakuuta @ 22:17

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.