Saihan tuo ovela viruspeijakas kiinni mahtavankin huseeraajan kesken vaalikiireiden ja palautti hänet tavallisten kuolevaisten joukkoon. Nyt ei puutu kuin se, että vastapelurikin olisi altistunut tartunnalle saman tien. Ajattelin jo, että nyt media antaisi trmpn sairastaa ja toipua hissukseen ja samalla saisimme me muutkin olla sen tekemisistä ja sanomisista vähän aikaa rauhassa. Vaan mitä vielä! Nyt säpistään ja aanaillaan joka puolella, että entä, jos vaalit pitäisi siirtää. Ja onko tässä jotain tahallista takana. Voi että.

  • Seurasihan media herkeämättä myös Boris Johnsonin sairastaessa, joten on selvää, että nyt tätäkin tapausta seurataan tarkkaan. Lähiviikkoina tulemme saamaan paljon uutisia valtameren takaa.

    Kommentin jätti seita · sunnuntai10am 4. lokakuu31am @ 08:03

  • B.J. tosiaan. Siinäpä toinen touhoserkku, jonka edesottamuksia saamme täällä ’vanhan maailman kyljessä’ asujat yllin kyllin seurata.

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntai10pm 4. lokakuu31pm @ 13:10