Kesä on korkeimmillaan, ja miten hyvältä se nyt tuntuukaan. Epidemiarajoitusten purku läikähtelee ilona ja vapautumisen tunteena suomalaisten mielissä. Nuoremmat vierivät autoineen maaseudulle niemiin, notkoihin, saarelmiin juhannuksen viettoon. Ikäisemme tuskin rynnistävät vapauden hurmassa minnekään – olemme niitä, jotka ovat jo toukokuussa hankkiutuneet mökilleen epidemiaa piiloon tai jatkavat riskejä varoen eloaan kaupungin kesässä. Aurinko on kuuma, kukat kukkivat kaikkialla, rantoja riittää ja pihapuun varjossa keinuvallekin tulee juhannus.

  • Leppoisaa juhannusta sinne varjoisaan keinuun!

    Kommentin jätti Annikki · torstai6pm 18. kesäkuu30pm @ 22:25

  • Jokainen kesän kukka on toivon manifesti: minä elän ja elämä jatkuu jossain muodossa ikuisesti.

    Kommentin jätti Ellinoora · perjantai6pm 19. kesäkuu30pm @ 19:42