Nyt on kevätkesä, en voi jäädä tuijottamaan ikkunastani puun tyhjää paikkaa ja revittyä pihaa, se on selvä. Joudumme joka tapauksessa olemaan vielä aika paljon aloillamme koronaohjeistuksen takia. Täytyy pakottautua kehräämään suunnitelmaa, miten pihan vauriot korjataan. Onneksi terassi on paikallaan. Onneksi on ennen kaikkea tuo Toinen, eihän mistään mitään tulisi minun vähäisillä voimillani. Säilyneet kasvit on otettava ylös, maa möyhennettävä, lisättävä multaa, tasoiteltava ja kylvettävä nurmea, istutettava kasvit uusiin paikkoihin. Voisiko tuon tyhjän paikan täyttää kukkivien pensaiden rivistöllä. Se ei ainakaan kylväisi lehtiään naapurin pihan puolelle eikä talon katolle. Grrr.

 • Hyvä idea kukkiva pensas ja vielä jos värittyisi syksyllä. Olen huomannut, että pikkulinnut syövät mielellään siemeniä pensaista syksyn ja talven aikaan. Niiden seuraamisessa voisi olla iloa. Ja lumikerros näyttää kauniita pensaissa.

  Kommentin jätti Pirkko · torstaina 28. toukokuuta @ 20:58

 • Tosiaan, sellaisiakin pensaita on, jotka pukeutuvat värikkääseen syyspukuun, kuten vaahterakin teki. Hyvä idea! Linnut ja oravat ovat jo käyneet ihmettelemässä piha-aidalla, että jotain täältä puuttuu.

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 28. toukokuuta @ 21:27

 • Mustamarja-aronialla on kaunis syysväri. Sitä käytetään paljon pihoilla ja puistoissa.

  Kommentin jätti seita · sunnuntaina 31. toukokuuta @ 11:57

 • Seita, kiitos vinkistä!

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 31. toukokuuta @ 12:35

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.