Kaikki riskiryhmämökkiläiset, ikihölkkääjäväki, sauvailuvaarit ja kipakkamummot liittykää yhteen rintamaan! Emme todellakaan aio mätääntyä kotiin, niin mukava paikka kuin se onkin. Kukaan toimistossaan kykkivä ja tilastoitaan viilaava terveyspoliisi ei voi kieltää meiltä liikkumista ja puuhailua raikkaassa kevätilmassa. Siellä keuhkot tuulettuu ja huolet karisee. Metsäpolkuja, pellonpientareita, pikkuteitä ja sivukatuja Suomessa riittää! Pysähdellään sopivan matkan päähän, puhutaan naapurin kanssa, kysytään miten menee. Jos on pulma, mietitään yhdessä, miten se ratkeaa. Älkääs kuulkaa luulkokaan, että me suostutaan kyyristelemään neljän seinän sisällä aamusta iltaan, pyhät arjet. Sehän on murhaa!

 • Aamen!

  Kommentin jätti Oili · tiistaina 21. huhtikuuta @ 10:54

 • Pissismummon tulkinta koronakaranteenin ”oikeasuhtaisuuksista”!

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 21. huhtikuuta @ 11:00

 • Eilen käytiin miehen kanssa katsomassa haikein mielin hänen vakituisella tennishallilla toisten pelaamista, turvaväli heillä oli tietysti enemmän kuin metri. Mutta kun ehtona on, ettei saa tulla 70 vuotiaat tai yli.
  Mieheni on pelannut kaksi kertaa viikossa vuosikaudet, ei vielä hauraalta näytä, mennyt jo kuukausi tässä.

  Kommentin jätti tuulamummo · tiistaina 21. huhtikuuta @ 23:38

 • No niin, kaksinpelin ei luulisi nyt niin vaarallista olevan, mutta ei terveyspoliisi mieti joka harrastetta erikseen, tietty. Olisiko järjenkäyttö mitenkään sallittua näissä rajoitteissa? Jos tulee puolen vuoden tauko liikuntaharrastuksessa, kunto hiipuu, selvä se.

  Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 22. huhtikuuta @ 14:24

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.