Coronaviruspandemia on tosiasia. Kyllä se meilläkin tiedetään, vaikka ei ole pantu koko maata kiinni sen takia. Onneksi meillä on hallitus, joka pohtii asiantuntijoiden kanssa mitä mikäkin toimenpide maassa vaikuttaa ja mitkä ovat hyödyt ja haitat. Löytyy myös omavastuuta kansalaisten arjessa sekä muistutettuna että omaa järkeä käyttämällä.

Eilinen A-Studio oli taas tosi piinallista katsottavaa. Pääministeri hoiti vastaamisen mallikkaasti, mutta toimittaja AD jankkasi samaa asiaa enimmän aikaa, eikä ollut tietääkseenkään pääministerin vastauksista. Mistä toimittajakoulusta näitä jankkaajia oikein haalitaan katsojan kiusaksi? Toimittaja unohti täysin tehtävänsä valottaa kysymyksillään asian eri puolia ja syventää haastateltavan tuomaa näkökulmaa. Tarrauduttiin vain kiinni omaan ajatukseen siitä, miten asiat olisi pitänyt hoitaa ja hoettiin: mutta kun Ruotsi ja Tanska ja Saksa ja miksi ei, miksi ei. Toimittajallahan ei ole vastuuta siitä, miten asioiden hoito vaikuttaa kokonaistilanteeseen maassa. Ja sitä vastuuta hallitus parhaansa mukaan kantaa. Jotain rajaa!

  • Silloin kun yle uudisti toimittajiaan, ihmettelin, että AD sai jäädä ja vieläpä vetämään pidempää A-studiota. Jää jotenkin sekavaksi monesti koko asia hänen juontamanaan. Yritetään Coronan kanssa pärjätä arkijärjellä.

    Kommentin jätti Pirkko · torstaina 12. maaliskuuta @ 15:40

  • Oli minustakin rasittavaa katsottavaa, kuin olisi syyttäjä ollut kuulustelemassa.

    Kommentin jätti Annikki · torstaina 12. maaliskuuta @ 17:41

  • Coronamylly pyörii kiivaimmillaan. Aamun Hesarikin oli täynnä samaa asiaa isoin otsikoin. Olen tykönäni päättänyt pysytellä enimmälti poissa ’ihmisten ilmoilta’ sikäli kun ei ole pakko asioiden hoidon takia kaupungilla liikkua. Helmikuisen flunssan jättämä väsymys auttaa päätöksen pitämistä molemmilla. Onneksi puhelin- ja sähköpostiyhteydet eivät levitä viruksia! – Olin jo aikeissa lopettaa A-ohjelmien katsomisen (oleellinen tilannehan kerrotaan uutisissa), mutta onneksi katsoin presidentin viisaat ja maltilliset sanat.

    Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 13. maaliskuuta @ 10:15

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.