On ollut aivan ihanaa kahdestaan. Kuunnella mielilevyjä, Mahalia Jacksonia – ja erityisesti Bachin Jouluoratorio alusta loppuun kynttilähämärässä. Ja kun poikaset ovat lähetelleet wupissa välähdyksiä omista ajantasaisista tunnelmistaan.
Ja huomenna tapaamme.

  • Onnittelen ja tunnistan tuon. Meilläkin oli yksi kahdenkeskinen joulu. -Tällaista joulua olen aina toivonut, huokasi mies joulusaunassa. Se oli vuonna 2013.

    Kommentin jätti Annikki · torstaina 26. joulukuuta @ 17:50

  • Annikki,
    olemme onnellisia, kun olemme saaneet elää sellaisen joulun, josta miehesi huokaus kertoi. Onnellisia hetkiä on varmasti ollut elämän varrella monenlaisissa jouluissa, mutta että sattuu olemaan vaiheet kohdallaan, toiveet ja todellisuus, se on harvinaisempaa. Ollaan kiitollisia Sallimukselle, joka vaiheitamme johtaa.

    Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 27. joulukuuta @ 23:03

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.