Eilen kaadettiin ryskyen monen vuoden ja satojen miljoonien työ. Raunioilla savuaa, raivaajat yskivät, potkivat hiiltyneitä ja luhistuneita rakennelmia. Kun ei ole edelletyksiä, niin ei ole. Oliko alunperinkään? Vallan huumassa kiilteli silmissä uusi, uljas monumentti, jota fiilattiin ja höylättiin, kiillotettiin ja puleerattiin huomaamatta, että palaset eivät alkuunkaan sopineet toisiinsa.

Kuinka paljon turhautumista ja tuhkaa vallan kammareissa.

  • Harmittaa tuommoinen rahojen tuhlaus. Kunpa ei nyt vaan kansa kyllästyisi ja jättäisi äänestämättä vaaleissa.

    Kommentin jätti tuulamummo · tiistaina 12. maaliskuuta @ 20:11

  • Vaikka mitä poliitikoista ajattelisi – siellä on monta vilpitöntäkin, pitää muistaa – ei ole demokratiaa toimivampaa valtasysteemiä maailmassa keksitty. Luotan kuitenkin tähän moniäänisyyteen enemmän kuin yhden asian liikkeisiin tai yhden miehen valtaan. Ja äänestän, ehdottomasti.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 13. maaliskuuta @ 13:06

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.