Ohhoh ja kuperikeikkis, mihin ihmeessä tämän viikon päivät ovat kadonneet! Ei paljon mitään erityistä, tätä ihan tavallista vain: sopimisia, tapaamisia, somepäivitystä, lukemista, jutustelua Toisen kanssa, kuoroharjoitus, kotiaskareita, kauppareissu ja vapaakävelyä yksin lumivuorien keskellä aurinkoisena talvipäivänä. Jos olisin niitä, jotka mittaavat olemisen oikeuttaan aikaansaannoksilla, saattaisin olla tyytymätön. Vaan minäpä olenkin tyytyväinen. Aika ei käy pitkäksi eikä ole koskaan kiire minnekään.

Sitä se onni on, ettei hetkeen katso taakseen eikä eteen.       -Tommy Tabermann
 

  • Kuulostaa hauskalta, kuin viikon mittainen meditaatio: tässä ja nyt elämistä!

    Kommentin jätti Annikki · sunnuntai2pm 10. helmikuu28pm @ 17:50

  • Tosiaan! Iloisesti tuo viikko menikin!

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntai2pm 10. helmikuu28pm @ 22:05

  • Kiitos Taberman-säikeestä. Laitan muistiin ja yritän muistaa.

    Kommentin jätti seita · tiistai2am 12. helmikuu28am @ 07:01