PB056640

Niin hartaasti kuin pääkaupunkiseudun asukkaista monet odottavatkin kunnon talvea lumineen, yhä tavallisemmaksi täällä näyttää käyvän säätyyppi, jota voisi kutsua kevyttalveksi. Syyskausi pitenee, pitkään mennään nollan vaiheilla ja paljon on pimeitä päiviä. Sama meno on Pohjanlahden rannikkoseuduillakin. Tuntuu ihanalta ajatella, että ainakin pohjoisessa ja itäisessä kotimaassa vielä saadaan kokea oikeaakin talvea. Vuodenajat ovat elämän rikkautta monessa mielessä.

Tämä ihana revontulikortti tuokoon lämpimän tervehdyksen erityisesti pohjoiseen asettuneelle ystäväpariskunnalle – ja muistuttakoon meitä muitakin, että työvuosien mentyä voi tehdä isojakin elämänmuutoksia, ja toteuttaa haaveitaan. 

 • Kerronpa tässä, mikä on nyt minun pieni joka illan iloni: Se on TV:n joulukalenteri, jonka katson Yle areenalta ja se kestää yhdeksän minuuttia. Tietokoneen ruutu riittää aivan hyvin sen katsomiseen ja voin vapaasti etsiä sen esiin, milloin minulle sopii.

  Maukka-kissa ja Väykkä-koira ovat ihan mukavia.

  Kommentin jätti tuulamummo · maanantaina 3. joulukuuta @ 22:42

 • Yhdeksän minuuttia itselle, Tuula, kyllä! 😉
  En ole ehtinyt vielä perehtymään Maukkaan ja Väykkään näiltä omilta muka-kiireiltäni. Kuulostaa lupaavalta. Areenasta siis…

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 4. joulukuuta @ 10:33

 • Huom! On se joka aamu ja illalla myös ihan TV-ruudussakin, mutta lipsahtaa helposti ohitse.
  Ja aika vähän milloin sattuu mm. urheilukilpailut siirtää.

  Kommentin jätti tuulamummo · tiistaina 4. joulukuuta @ 11:34

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.