PC106135

aatto on ennen jotakin odotettua, johon sisältyy perinteitä ja ennen kokematonta iloa. adventti aloittaa joulupolkuni. joulun odotukseen liittyy itse kullakin ihan omia asioita, minulle on tärkeää muistuttaa itseäni ja muita kanssakulkijoita valosta, jota aina jossain muodossa on myös keskellä pimeää.

kutsun sinut blogin joulupolulle katselemaan viime vuonna saapuneita joulukorttejani.  joulupolun kuvat muistuttavat toiveista, kaipauksesta, muistoista, sadusta ja arkirealismista, luonnon ja pyhyyden voimalatauksesta. vamos!

  • Iloa ja valoa joulupolullesi!

    Kommentin jätti Ansku · maanantaina 3. joulukuuta @ 22:09

  • Kiitos Ansku! Olen kaivannut hauskoja ja antoisia juttujasi Pastorin blogissa.

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 3. joulukuuta @ 22:23

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.