Sunnuntaina Toinen flunssainen neljättä päivää. Yksin aamukävelyllä. Metsäpolkuja ja kadunpätkä kotiin. Joka sortin vastaantulijaa ja ohi menijää: miehiä ja naisia, kaksi pikku tyttöä, 12 eri koiraa ulkoiluttajineen – osalla kaksi,  juoksijoita, kävelijöitä sauvaillen ja ilman. Raikasta, raikasta, raikasta. Auringonvaloa matalalta. – Iltapäivällä kiinalaisessa syömässä kahdestaan. Illalla tanssikisaa. Tuure on suloinen ja Edis niin miehekäs! Ei pysty päättämään kumman toivoisi voittavan.

Maanantaina Toinen yskii ja makailee edelleen. Kaurapuuroa, mansikkasosetta, hedelmää. Koneellinen pyykkiä. Kävellen urheilupuiston metsälenkki. Vanheneva mies juosten läkähtymäisillään kahdesti vastaan hampaat irvessä – nuori tummaihoinen mies viidesti vastaan kevyin askelin. Raikasta ja kylmää. Valoisaa pilveä. – Kasvisruokapäivä, pinaattigreppejä.

Katseltu useita kertoja videoklipiltä Vauvan hurmaavaa jokellusta ja isyyslomalaisen pyydystämää hymyä. Puhuttu veljen kanssa puhelimessa. (Hän oli nähnyt metsätien poskessa lumikon! Olen kade!) – Katsottu kaksi jaksoa tallenteita yhdessä, ja yksin iltamyöhällä La otra miradaa.

  • Leppoisaa päivän kulkua. Ihana kerrata sitä jokellusta ja hymyä, tuttua. Toivottavasti säästyt flunssalta!

    Kommentin jätti Annikki · tiistaina 20. marraskuuta @ 11:21

  • Vauva on todella ollut marraskuumme valopilkku!

    Osani sain flunssasta, mutta paljon lievempänä. Toisella näyttää pitkittyvän yskäksi taas, kuten toissa keväänä.

    Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 20. marraskuuta @ 13:03

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.