Eilen iltapäivällä pääsimme tutustumaan Vauvaan. Uudesta perheenjäsenestä vielä hiukan hämmentyneet vanhemmat toivat hänet synnytysosaston kerroksen kahvilaan isovanhempien ihailtavaksi. Eihän siinä Mummelin silmä kuivana pysynyt, ja Vaarikin hykerteli onnesta, kun sai pienen nyytin syliinsä. Vauvalla oli päiväunet meneillään, joten ihmetteleviä ilmeitä saamme toistaiseksi ihailla kuvista. Niin pienestä se alkaa, ihmisen lapsen elämäntaival. Ja niin pyhä ja täynnä rakkautta on ensi kohtaamisen hetki. Tervetuloa pikkuinen ja enkeleitä matkaan.

Tänään olin ensi kertaa seurakunnan koraalikuoron harjoituksessa. Niin paljon tuttuja siellä oli, että tuli ihan kotiinpaluun tunne. Heli-kanttorilla on taito luoda myönteinen ilmapiiri ja kaikin puolin homma hallussa. Naisäänet soivat hyvin yhteen ja laulu on puhdasta; miehiä voisi olla enemmän, erityisesti juurevia bassoja kaivattaisiin. Yritän totutella vaihteeksi alttostemmaan, sopraanoja kun on aina eniten. Tästä se lähtee, uusi laulupolku. 

 • Melkein silmä kostuu täälläkin tästä ilosta! Eilen tulin katselleeksi kuvia viimeisen lapsenlapseni ensitapaamisesta. Voi mikä hymy minulla oli, sitäkin on mukava katsoa. Uusi elämä antaa virtaa ja merkitystä isovanhempienkin elämään. Ja uusi kuoro sinulla, hyvä ratkaisu!

  Kommentin jätti Annikki · perjantaina 5. lokakuuta @ 11:41

 • Lapsi on versova tulevaisuus, isovanhempi juurimaastoa. Jollakin tavalla tuntee olevansa todella syvästi ja merkityksellisesti elämän virrassa mukana, kun omat lapset aikuistuvat ja tuovat vuorollaan uutta elämää sukupolvien ketjuun. Miten suloinen ja hellyttävä onkaan vastasyntynyt ihmisen lapsi!

  Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 5. lokakuuta @ 21:18

 • Ensimmäinen lapsenlapsi? Onnea! Se hetki ja tunne säilyy muistossa koko loppuelämän.

  Kommentin jätti Seita · tiistaina 9. lokakuuta @ 10:32

 • Kolmas on, mutta kun niiden ensimmäisten vauva-ajoista on jo aikaa, on kuin olisi taas liisana ihmemaassa. Miten pieni, miten ihmeen suloinen! Onnen tunne sekä vauvan vanhempien onnesta että uuden ihmisen liittymisestä sukupolvien ketjuun.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 9. lokakuuta @ 12:46

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.