P4196292

krookukset ujoilee, mutta kuten ihmisen, kukankin keväthymy on ujona valloittava. 

tulin ajatelleeksi millaisia aarteita muistot ovatkaan. tiettyä osoitelistaa haeskellessa löysin kolme muistitikkua kirjoituspöydän laatikosta. yhdessä oli kuvia Tanskanmatkaltamme, joka jäänyt mieleen yhtenä antoisimmista yhteisistä matkoistamme. niiden perästä löytyi Pikkuritarin yksivuotissynttäreiden aikaan otettuja kuvia. kuvat kertovat pienestä ihmisestä ja hänen ujosta hymystään ympärillä häärivän perheen ja suvun keskipisteenä. Pikkuritarilla on ensimmäisen lapsenlapsemme status, eikä sitä paikkaa sydämessämme voi kukaan eikä mikään särkeä.

  • Ihanat kevätkukat.

    Kommentin jätti Seita · lauantaina 21. huhtikuuta @ 18:01

  • Olen ajatellut, että nyt on aika katsella valokuvia elämän varrelta. Muistojen tallentamista varten niitä kai otettiin. Usein ne nostavat kiitollisuuden: tuotakin kaunista ja tuota hauskaa olen saanut kokea. Tuolloin olin elämän keskellä.

    Kommentin jätti Annikki · sunnuntaina 22. huhtikuuta @ 07:53

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.