P1076185

tosi on: turhan usein löytää itsensä huokailemassa milloin mitäkin kremppaa. vaan huumorimielessä tekee tosi hyvää joskus iloitella ystävän kanssa kurjuusmaksimeilla. onko nyt niin kauheaa todeta habituksensa reaaliaikainen tila? uskaltaako sanoa ääneen, että olen ihan mielellään ikäiseni ja myös sen näköinen. terveysseikat tietysti ajoittain harmittavat, niitä se valituskin koskee. muin osin elämä on mallillaan.

todettu on, että itse asiassa keski-ikäiset eniten valittavat vanhenemista, käyvät vimmaiseen taisteluun pysyäkseen muka nuorekkaina ja vauhdissa mukana. paras tapa vanheta, on vanheta rauhassa omaa tahtiaan, ihmetellä maailman nykymenoa ja osata nauraa itselleen.

 • Sairastelu vie elämän toiselle tasolle. Nuorekkuuden tavoittelu unohtuu, kun terveysasiat nousevat päällimmäisiksi. Silloinkin itsensä ja elämänsä hyväksyminen on ohjelmassa.

  Kommentin jätti Annikki · maanantaina 19. helmikuuta @ 08:38

 • Juuri niin, hyväksyminen!

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 19. helmikuuta @ 20:01

 • Viisainta on uskoa kurjuuksissaan tutkimustulokseen, jonka mukaan ihminen on onnellisimmillaan 74-vuotiaana.

  Kommentin jätti a-kh · maanantaina 19. helmikuuta @ 23:20

 • Mitä tähän ikään olen seurannut lähipiirini vanhenemista, niin kovimmille se ottaa ns. kauniille ihmisille. Heidän on vaikeinta hyväksyä iän tuomaa muutosta ulkonäköön.

  Kommentin jätti Seita · tiistaina 20. helmikuuta @ 12:47

 • a-kh, moikka! Iloinen uutinen: on siis onnea odotettavissa tuonnempanakin. Itse olisin taipuvainen ajattelemaan, että onnellisimmillaan voi olla missä iässä vain. Joten –

  Seita, noin jos on, kuten havainnut olet, se selittääkin paljon meikäläisen vanhenemisen hyväksymiskyvyn taustaa. Vaan milloin ihminen kauneimmillaan on? Jostain olen lukenut, että 17-vuotiaana.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 20. helmikuuta @ 18:32

 • Viis kauneudesta, kunhan olisi terve ja kohtalaisessa kunnossa! Sitten taas kun voi paremmin, katselee kalpeita poskiaan ja sipaisee vähän väriä ja haaleisiin kulmiin myös.

  Joskus sanottiin, että nainen on kauneimmillaan saunasta tullessaan, ehkä makuasia.

  Kommentin jätti tuulamummo · perjantaina 2. maaliskuuta @ 11:17

 • Totta puhut. Suokoon Luoja kohtuutta vanhenemisen vaivoissa. Pieni kohennustoimenpide on naisella tervehtymisen merkki, eikö niin!
  Juu, saunan jälkeinen nirvana silottaa rypyt ja saa ihon hehkumaan.

  Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 3. maaliskuuta @ 13:59

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.