Kiinnitin huomiota lehtien penkkariajeluotsikoihin. Monissa kaupungeissa kerrottiin ajelureitit ja aikataulut ennakkoon iloiseen ja myönteiseen sävyyn. Iltalehti yrmyili penkkariajelujen häiritsevän ja sotkevan Helsingin liikennettä.

On tietysti niin, että stadissa lukioita on eniten, toki kahdentoista vuoden kouluputkesta ulos turskahtavien laumojen riemu sekä näkyy että kuuluu.  Eikö abien perinneiloittelu kerran vuodessa saa hämmentää autoissaan kyrmyilevien tärkeiden aikuisten pätemisreittejä? Ja onhan se ihanaa, että sää ei ole aina syyllinen, kun kaikki on sekaisin. 

  • eikä pidä unohtaa pikkulapsia, joiden mielestä katujen sokerikuorrutus kerran vuodessa on ihana asia. niin on minustakin!

    Kommentin jätti meri · tiistaina 20. helmikuuta @ 10:21

  • meri, penkkaripäivä on toki myös lasten yllätyskarkkipäivä! meikämummo nauttii enemmän lumikuorrutuksesta kadulla!

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 21. helmikuuta @ 11:43

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.