Huokaan syvään: vihdoin kotona. Kyllä pizza maistuu.

Fysioterapeutti Ida oli erilainen nuori ihminen kuin edeltäjänsä. Taitavasti Idakin käsitteli käsivarren akupisteet ja imusuonet. Sain myös kipeytyvän ranteen varalta kokeneen neuvoja. Olkapään ja olkavarren tilanne näytti ja tuntui nyt niin hyvältä, että terapia voidaan päättää. Minulla on numero, johon voin soittaa, jos tarvitsee syystä tai toisesta palata asiaan.

Tapasin toisen hoidon jälkeen sovitusti kirjoittajaohjaajan työhuoneellaan. Häneltä sain varteenotettavia neuvoja elämäntarinatekstin stilisoimiseksi sekä pari hyvää ideaa täydennykseksi. Keskustelimme yhteisöllisyydestä ja yksinolon tarpeesta. Koin tulleeni ymmärretyksi. Keskustelimme myös tekstin kulttuurihistoriallisista arvoista, jos päättäisin muokata tekstiä tietyiltä osin julkaistavaksi. Kirjallisen palautteen hän päättää sanoihin: Tarinasi lukeminen on koskettanut minua syvästi. Kiitos luottamuksesta.

 • Olipa hyvä reissu ja tulokset! Hyvä hoito ja hieno palaute! Tällaisia voimia antavia päiviä tarvitaan.

  Kommentin jätti Annikki · keskiviikkona 7. helmikuuta @ 20:45

 • Hienoa, asiat järjestyksessä!

  Kommentin jätti tuulamummo · keskiviikkona 7. helmikuuta @ 21:17

 • Annikki ja Tuula
  Jotain on vielä kesken, isoja asioita, mutta olen oppinut iloitsemaan siitä, mikä on hyvin. Jokainen hyvä osa kokonaisuudessa on tärkeä havaita. Merkitsee minulle nyt paljon, että joku ystävä havaitsee iloni ja alleviivaa sen. Näin ilo ikään kuin kasvaa.

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 8. helmikuuta @ 11:23

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.