Pressiklubi kuuluu perjantai-iltoihimme. Se tulee sopivasti iltateen aikaan ennen ylen pääuutisia ja pöyhii viikon herkullisimpia uutisaiheita. Tällä kertaa kiinnitin huomioni asioita enemmän toimittajien elekieleen, joka oli hätäisesti ja töksähtelevästi käsillään huiskivan juontajan Sanna Ukkolan sekä meluisan ja monisanaisen Reetta Rädyn ansiosta kovin levotonta. Keskustelukin ryöpsähti loppupuolella päällekkäin puhumiseksi. Miehet taas olivat tällä kertaa sujuvasanaisia ja rauhallisempia. Hjallis H. on omalla suorapuheisella tavallaan sympaattinen olento eikä muistuta kovin paljon Joonas Nordmanin kärjekkäästi imitoimaa ’pelimies’ – hahmoa. En nyt sanoisi, että Ruben Stilleriä varsinaisesti ikävä olisi tullut, mutta hänen huumorinlajinsa oli sentään sympaattinen. Nykyisessä Pressiklubissa ei huumoria olekaan, ellei siihen viittaavaksi lasketa silmiään pyörittelevää piirrosheppua lopputekstien äärellä. Eleet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se …

 • Meilläkin kuuluu Pressiklubi perjantai-illan ohjelmaan. On kyllä ikävä Ruben Stilleriä. Nykyinen juontaja on vähän niin kuin palkkansa eteen työtä tekevä-asenteella.
  Hjallis Harkimo on luonteva ja sympaattinen esiintyjä, mutta tuo toinen mies ei vakuuttava, siis ainakaan tässä metoo aiheessa.

  Kommentin jätti tuulamummo · lauantaina 3. helmikuuta @ 23:09

 • Tuula, minä toisinaan kyllästyin niihin samoihin tiettyihin toimittajiin, joita Ruben Stiller harrasti kutsua. Mutta nimensä mukaisesti pressiklubin idea on tietysti toimittajien palaveri, hehän nyt joutuvat ammattinsa puolesta aprikoimaan koko ajan mistä nyt puhutaan. Ehkä kutsuttavien toimittajien porukkaakin voisi nuorentaa.

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 4. helmikuuta @ 13:22

 • Pressiklubi on ihan p. verrattuna entiseen vai voisko sanoo ihan kun ajankohtainen 2.
  Eli Stiller takaisin

  Kommentin jätti Hyrra · sunnuntaina 18. helmikuuta @ 20:28

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.