Juutuin katsomaan toissailtaista A-studio-ohjelmaa, jossa toimittaja Kirsi Heikell keskusteli Elina Knihtilän, Pihla Viitalan ja Lasse Saarisen kanssa Teatterikorkeakoulun skandaalista. Aiemmin arvailuksi jätetyn nimen tuominen viimein julkisuuteen ei ollut tarkoitushakuinen mestaus, se antoi oikeutta uhreille. Studiossa oli lähes harras tunnelma, jota toimittaja taitavasti rytmitti. Seksuaalisen häirinnän ja opiskelijoihin kohdistuvan vallankäytön jatkuminen vuosikausia on todella käsittämätöntä ja järkyttävää. Asian käsittelystä jäi katsojalle jotenkin puhdistunut olo, mikä tässä ajankohtaisohjelmassa on ainutlaatuista. Kiitos Kirsi Heikell.

  • Vain jotain luin ja heti hengessä nostin hattua. Jaksat seurata niin paljon kaikkea elämää ja kommentoit sitä tarkkanäköisesti. Kiitos, Ellinoora. Jatkan lukemista.

    Kommentin jätti Tuuli Tamminen-Syrjälahti · perjantaina 2. helmikuuta @ 18:52

  • Tuuli, kiitos myös sinulle, että ’ilmiannoit’ itsesi täällä. Moni saattaa lukea, muttei kerro mitä se herättää omassa mielessä. Vuorovaikutustahan jokainen blogia kirjoittava arvostaa.

    Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 2. helmikuuta @ 21:26

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.