P1266195

pilvet matalalla. räntää viskoo. mistä ja miksi jaksaisi kaivaa haivenenkaan lenkki-intoa tähän säähän. on juotava tulppaanikimpun värejä valon janoon. maisteltava uutuuskirjan sanoja. kuunneltava musiikkia, joka synnyttää väreitä, muistikuvia, kutsuu toisaalle. istuttava saunan lauteilla norumassa hikeä. viivyttävä viileän suihkun alla virkistymässä. niin pienesti ja hitaasti soljuu elämä.

 

  • täällä satoi räntää ja vettä. se veti ryhdin matalaksi ja kevätauringosta jo uhmakkaaksi muodostuneen katseen takaisin maahan. kääntelin aneemisena kirjan sivuja, en osannut tarttua mihinkään. sitten luin yhden lauseen, jonka takia ajatukseni tekivät täyskäännöksen. siinä lauseessahan oikeastaan sanottiin ihan kaikki, mitä elämästä tarvitsee tietää. elämällä oli jälleen suunta ja määränpää.

    Kommentin jätti meri · sunnuntaina 28. tammikuuta @ 20:29

  • Kaunis päivä.

    Kommentin jätti Ansku · maanantaina 29. tammikuuta @ 00:41

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.