Eilinen ”suuri vaalikeskustelu” oli todella tylsä. Toimittajat eivät keksineet mitään uutta kysyttävää, kaluttiin samoja teemoja, jotka jo moneen kertaan ovat olleet esillä. Niinpä ehdokkaatkin toistelivat jo monesti kuultuja mielipiteitä ja perusteluja. Koska kaikki kysytty ei ollut presidentin toimialaakaan, menivät vastauksetkin ’arvojohtajuuden’ piikkiin, mikä on aikalailla epämääräinen käsite. Vastaukset kertoivat lähinnä kunkin oman taustayhteisön poliittisesta agendasta. Kuulun miljoonan kansalaisen joukkoon, joka on jo äänestänyt. Sunnuntaina voidaan taas seurailla mitä tyyppiä enemmistö kannattaa. Tuskinpa moni yllättyy, paitsi ehkä Paavo. 

  • Olen katsonut vain yhteiskeskustelut ja tuo viimeinenkin tuntui jo puuduttavalta, mutta päätin kestää.
    Toivon vaan, että presidentin vauva ei tulisi muutamaan viikkoon, että Sauli saisi toipua tästä hulinasta.

    Kommentin jätti tuulamummo · lauantaina 27. tammikuuta @ 20:08

  • Niin, Tuula – ja että tuo mies malttaisi pitää isyyslomaa muille malliksi (vaikkei ’arvojohtajuutta’ haluakaan).

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 28. tammikuuta @ 11:04

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.