Useita arvopalkintoja kerännyt espanjalais-argentiinalainen elokuva vuodelta 2015 kertoo ystävyyden voimasta kuoleman läheisyydessä, vaikeudesta kertoa läheisille rehellisesti miten asiat ovat, läheisten vaikeudesta hyväksyä kuolevan oma päätös turhiksi osoittautuvien hoitojen lopettamisesta. Työtoverien ja tuttavien satunnaiset kohtaamiset, väistely tai katteeton optimismi satuttavat. Hautajaisten suunnittelu vaatii pokkaa myös mukaan otetulta ystävältä. Elokuva tarjoaa miesten keskinäistä lempeää huumoria sekä uskollisen koiraystävän, Trumanin, myötäelävää ymmärtämistä. Loppu tarjoaa pienen yllätyksen. Vakavasta aiheesta huolimatta elokuva ei ole raskas, vaan antaa eväitä katsojan omille kuolemaa koskeville mietteille.  – Ohjaus katalonialainen Cesc Gay, pääosissa Ricardo Darin, Javier Camara, Dolores Fonzi. –

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.