PC166139

jouluviikolla saa luovuus puhjeta kukkaan vaikka toinen toistaan herttaisimpien piparkakkutalojen muodossa. kunkin koti saa ne koristeet, jotka asujiaan kuvastavat: pari punaista kynttilää ja lumilyhdyn pihaan tai paljon kukkia, kimalletta, valoja heijastavia palloja ja ledikransseja yltympäri. erilaisuus on rikkautta!

PS terveiset kaikille piparitaloarkkitehdeille, pienille sekä isoille. luovaa joulua!

  • Enpä malta olla kertomatta, että olen lähdössä leipomaan piparkakkuja ukrainalaisten lasten kanssa. Tiedossa on lämmintä touhua innokkaiden apurien kanssa useammassakin paikassa. Myös Itä-Ukrainasta tulleita evakkoja aiomme ilahduttaa piparkakuilla. Oili

    Kommentin jätti Oili · maanantaina 18. joulukuuta @ 16:29

  • oh, ihana idea! ja antaja saa itsekin runsain mitoin yhteisestä ilosta.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 20. joulukuuta @ 09:29

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.