PC026070

tontulla on muistissa monta jouluista matkaa monenlaisin kulkupelein. eteläisissä, vähälumisissa ja lumettomissa maisemissa kiesit ovat hyvä vaihtoehto, pohjoisempana luistavat paremmin reen jalakset tai laskettelusukset. jos pitemmälle aikoo, lienee parasta valita juna, laiva tai lentokone, kyllä niissäkin joulun alla tunnelmaa riittää. pääasia, että pääsee perille, Jouluun.

PS tervetuloa jouluksi kotimaahan kaiken maailman saarilta, kuten Brittein- ja Kanarian-…

  • nämä sinun tonttukalenterisi tonttujutut saavat valtoihinsa tällaisen jouluntorjujankin. oikein odotan että koilliselle taivaalle syttyy jouluaaton taittuessa hämäräksi kirkas yksinäinen tähti. kuuman saunan seinän takana pakkanen kiristyy ja lumessa näkyvät tontun jäljet.

    Kommentin jätti meri · torstaina 14. joulukuuta @ 12:08

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.