P5285156

Ajamme Hietaniemeen. Sunnuntai-ilta on kaunis, rauhallisesti etenevä kansalaisten jono mahtuu kappelin piha-alueelle. Presidentin leposijan seppeleiden ja kukkien rivistön pääväreinä on valkoinen ja punainen. Kukat kertovat arvostuksesta ja lämpimistä tunnoista. Myös viereiseen loosiin haudatun Urho Kekkosen hautapaadelle on jätetty kukkia.

Mauno Koivisto oli suuri suomalainen mies, sisukas, päämäärätietoinen ja viisas. Hän ansaitsee kunnioituksemme – ja kansamme tarvitsi hänet suurten muutosten aikana luotettavaksi luotsiksi. Levätköön hän rauhassa, ja olkoon kaikki hyvät voimat Tellervo-puolison tukena.

Poistumme muurin sivuportista. Käännyn vielä katsomaan taakseni. Kappelin tornin kultaiseen ristiin loistavat ilta-auringon säteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.