Tanssii tähtien kanssa on viihdyttävää katsottavaa, ainakin niille, joilla on kokemusta vakioiden ja lattareiden harrastamisesta. Formaatti ei ole mitenkään henkitoreissaan, mutta mahdollisten julkkisosallistujien porukka hupenee vuosi vuodelta. Kiinnostavaa on miten ensimmäiset esitykset eivät aina ennusta lopputulosta eikä tuomarien pisteet putoajia. No, joistakin näkee oitis, ettei tuo tuosta taida iloksi muuttua, vaikka miten tahkoaisi. Loppumetreillä saattaa olla mukana yllättäviä pareja, jotka ovat lumoutuneet tanssista ja lumonneet tuomarit ja katsojat niin, että heitä ei tunnu mikään pysäyttävän. Semmoinen ihastuttava yllätys oli nyt Kirsi ja Marko, vaikka voittajaksi äänestettiin odotetusti paras pari, Anna-Maija ja Matti. Ohjelmassa oli tänä keväänä tavallista enemmän dramaattisia käänteitä, ja suuria tunteita nähtiin lähes joka jaksossa.  

Vain elämää on varmaan antoisinta seurattavaa niille, jotka kuuntelevat pop-musiikkia laidasta laitaan. Aiemmissa kausissa on ollut useita muusikkoja, joiden hittejä minäkin olen tunnistanut, vaikka en aktiivisesti seuraa kevyttä musiikkia. Tällä kertaa monet nimet ovat minulle täysin tyhjä lehti. Vain muutaman tutun olen havainnut: Robin, tuo suloinen ikuinen teinipoika ja Laura Voutilainen, jossa on potentiaalia – mutta heidänkään artistilaadustaan tai musiikistaan ei ole oikein käsitystä. Niinpä eka jaksoa katsellessa olo oli kuin Liisalla ihmemaassa. Ja voi että kyyneleistä jaksetaan ivailla, vaikka loistavat ja persoonalliset tulkinnat totta kai herkistävät artisteja yhtä lailla kuin faneja yleisössäkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.