Eilen haimme stadista minulle uutta puhelinta. Olin saanut tarpeekseni edellisestä Nokiastani, joka takkusi koko parivuotisen elinkaarensa eri tavoin. Uusi on Applen IPhone, joten nyt on ne alkuhankaluudet ennen kuin erilainen systeemi tulee tutuksi.

On ollut kirkkaita, miellyttävän viileitä kevätpäiviä ja -öitä. Punarinta lennähti tänään pihaan ja aterioituaan aikansa istahti vaahteran oksalle ja viritti ihanan kevätlaulun. Toinen vaihtoi autoon kesärenkaita, ja minä innostuin rapsuttelemaan pihalta viimevuotiset tammenlehdet.

Jossain välissä – kohta kun olin saanut talvitakit pihaan tuulettumaan – tuprahti taivaalta kopallinen kuivaa lunta. Lumipilvi purjehti tietysti tiehensä heti, kun sain takit takaisin sisälle. Kevät pitää puuhassa.

  • Kevät on kulkenut siihen asti, että huomenna suuntaamme kolmeksi viikoksi Caminolle. Talvitakit jäi tuulettamatta.

    Kommentin jätti Saara · lauantaina 22. huhtikuuta @ 12:49

  • Siunausta ja varjelusta vaelluksellenne!

    Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 22. huhtikuuta @ 14:14

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.