Demaripomo Antti Rinne keskittyi puheessaan varhaiskasvatukseen ja koulutukseen. Oppositiopuolueen toki kannattaakin kiirehtiä lääkitsemään hallituksen leikkauspolitiikasta mielensä pahoittaneita. Rinne esiintyi aluksi jännittyneesti paperista lukien ja kuulijoita katsomatta, mutta vapautui loppua kohden. Puhe oli laadittu hyvin keskittymään yhteen asiakokonaisuuteen, käytti esimerkkitarinoita hyväksi ja pysyi aikataulussa. Pari selkeyttävää taukoa rauhoitti tunnelmaa. Toimittaja Jan Anderssonin tenttiosuudessa totisenpuoleisesta demaripomosta paljastui huumorintajuinen ja lupsakkakin kansanmies. Rinne osoitti hallitsevansa kunta-asiain kokonaisuuden Orpoa (jopa toimittajaakin) paremmin, vaikka ei ollutkaan kartalla palveluyritysten määrästä kunnissa.  – Yllätti positiivisesti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.